بنده براي ايجاد ارتباط از يك شهر به شهر ديگر با استفاده از بستر اينترنت و VOIP Gateway احتياج به راهنماي شما دوستان دارم.
تجهيزات كه ميخواهم باهم كاركنند.
• سرور Elastix همراه با IP valid
• يك عدد دستگاه Voip gateway مدل V100 مشخصات اين دستگاه را ميتوان در لينك زير ديد و طوريكه گفته شده با استريسك هم سازگار هست.
http://www.soundwin.com/content/product/product01_02.aspx?sid=19&pid=9اين دستگاه يك عدد سيم كارت GSM پشتيباني مكند و يك مدل ديگر هم دارد كه FXO دارد اما براي من فرقي نميكند و فكر ميكنم از نظر تنظيمات هم براي سرور استريسك فرقي نكند و وظيفه آن فقط فرستادن تماس به اين دستگاه ميباشد.
سيستم مورد نياز من به اين شكل است كه كارمندي بتواند از يك شهر و از طريق اينترنت با گرفتن يك شماره همراه با كد شهر مثلا از طريق SoftPhone به سرور استريسك وصل شده ريجستر شود و بتواند از تماس را بر قرار سازد.
به نظر من با اين روش ميتوان از يك طرف هزينه مكالمه را يك طرفه پرداخت كرد چون شخصي كه تماس را بر قرار ميسازد فقط هزينه اينترنت دارد و تنها هزينه پول چارج سيم كارت يا مثلا خط تلفني است كه به VOIP gateway وصل است .
از طرفي امكان دارد من اين سيستم را به چند نفر كه در همسايگي من هستند پيشنهاد كنم تا بتوانند آنها نيز از اين روش استفاده كنند ولي از آنجايي كه من براي چارج سيم كارت يا تلفن بايد پول پرداخت كنم بايد از انها را نيز چارج كنم.
تا جاييكه اطلاع دارم در سرور elastix قسمتي بنام Billingوجود دارد آيا اين بخش بدرد كار من ميخورد كه مثلا بدانم كه فلا ن Extension چقدر بايد هزينه تماس پرداخت كنم اگر بله به چه صورت
سوالات خود را بطور خلاصه در زير بيان ميكنم . ممنون ميشوم اگر بصورت مشرح جوابات را توضيح دهيد.
1: سيستم VOIP Gateway از طريق يك كابل شبكه به سرور Elastix وصل است چطور تماس هاي ورودي با شماره كد شهري را به سوي اين gateway ارسال كنم . آيا از همان قسمت Trunk ؟ اگر بله به چه صورت .
2: ايا لازم است براي هر شخص يك Extension در سرور بسازم ، ساختن تعداد زياد Extension كار Billing را سخت نميكند؟
3: براي اينكه هر كسي را مثلا در دقيقه 80 تومان چارج كنم ايا ميشود اين كار بطور اتوماتيك در Billing سرور انجام شود ؟
4: نحوه تنظيم Billing در سرور Elastix
5: اگر براي چنين سيستمي تنظيمات بخصوصي نيز لازم است لطفا بيان فرماييد.
با تشكر
[فایل پیوست توسط مدیر حذف شده است]