3cx
3cx

نویسنده موضوع: ارتباط الستیکس با مراکز سانترال پاناسونيک  (دفعات بازدید: 2153 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین ZMC2010

• کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 12
سلام
ارتباط الستیکس با مراکز پاناسونیک سری TDE بعلت پشتیبانی از SIP مشکلی نداره اما جهت ارتباط با مراکز سری TDA ميبايست از پورتهای T1/E1 استفاده نمود، آيا کسی تجربه اينکارو داره !؟

موفق باشيد.

آفلاین حامـد کـوه فلاح

• Haamed
  • مدیر سایت
  • متخصص VoIP
  • ارسال: 1625
    • VoIP-IRAN
پاسخ : ارتباط الستیکس با مراکز سانترال پاناسونيک
« پاسخ #1 : سپتامبر 17, 2009, 01:17:21 pm »
برای ارتباط پاناسونیک های قدیمی با سانترال های IP بهترین گزینه استفاده از کارت های FXS است،
این کارت ها به شما بوق سانترال تحویل می دهند شما می توانید خروجی این کارت هارو به عنوان داخلی برای سانترال استفاده کنید.
حامد کوه فلاح
مدیر سایت VoIP-IRAN
مدیر بخش Asterisk & Programming انجمن سایت Elastix
كاربر برگزيده سايت Elastix در ماه June 2009 و يكي از 10 كاربر برتر سال 2009 سايت Elastix.org‌
كاربر برگزيده سايت Elastix در ماه December 2010 و يكي از 10 كاربر برتر سال 2010 سايت Elastix.org
info@voip-iran.com

آفلاین ZMC2010

• کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 12
« پاسخ #2 : سپتامبر 17, 2009, 01:51:01 pm »
هرچند تجربه اینکارو ندارم اما طبق سرچی که انجام دادم بهترین گزینه برای TDA600، استفاده از پورتهای T1/E1 هستش، بدین طریق که با نصب کارت E1 بر سانترال پاناسونيک و IP-PBX یک ارتباط 30 کاناله برقرار میشه، حالا فقط میمونه تنظیمات طرفین.

آفلاین حامـد کـوه فلاح

• Haamed
  • مدیر سایت
  • متخصص VoIP
    • VoIP-IRAN
« پاسخ #3 : سپتامبر 17, 2009, 05:58:44 pm »
بله ولی یک کارت E1 برای پاناسونیک می خواهید و یک کارت E1 برای IPPBX ، بعدش برید سراغ تنظیمات،
من این روش رو تست نکردم اما اخواستید اجراییش کنید خبر بدید که توی یه موضوع جدید تنیجه جستجو ها و نحوه تنظیمات را قرار بدید
حامد کوه فلاح
مدیر سایت VoIP-IRAN
كاربر برگزيده سايت Elastix در ماه June 2009 و يكي از 10 كاربر برتر سال 2009 سايت Elastix.org‌
كاربر برگزيده سايت Elastix در ماه December 2010 و يكي از 10 كاربر برتر سال 2010 سايت Elastix.org
info@voip-iran.com

آفلاین mehregan

• کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 9
سلام
خروجی  کارتهای FXS  به ورودی سانترال باید وصل بشه یا به داخلی؟

آفلاین حامـد کـوه فلاح

• Haamed
  • مدیر سایت
  • متخصص VoIP
    • VoIP-IRAN
ببینید...
FXS به ورودی شهری پاناسونیک و
FXO به خروجی داخلی پاناسونیک وصل باید بشه..
حالت دوم بهتر و مناسب تره...
حامد کوه فلاح
مدیر سایت VoIP-IRAN
info@voip-iran.com

آفلاین saeed_m_farid

• D3v31 G33k
  • کاربر فعال
  • ارسال: 190
  • توسعه سیستم های مخابراتی
بله ولی یک کارت E1 برای پاناسونیک می خواهید و یک کارت E1 برای IPPBX ، بعدش برید سراغ تنظیمات،
من این روش رو تست نکردم اما اخواستید اجراییش کنید خبر بدید که توی یه موضوع جدید تنیجه جستجو ها و نحوه تنظیمات را قرار بدید
جسارتاً چه جوری می خواهید اجراییش کنید؟
مگه شما می تونید از مخابرات برای E1 خروجی (outgoing) بگیرید؟ مخابرات به همین راحتی یه کسی E1 خروجی نمیده (اصلاً فکر کنم برای اشخاص حقیقی و شرکتهای خصوصی همچین امکانی نیست).
من یکی از خط های داخلی پاناسونیک رو به یکی از ترانک های ZAP آنالوگ سانگوما وصل کردم، و بدون مشکل حالا میشه هم داخلی گرفت (از SIP Phone) و هم با زدن 0 خط آزاد از سانترال دریافت کرد، با OpenVOX امتحان نکردم.
راستی شما کسی رو سراغ دارید که تونسته باشه از گوشیهای پاناسونیک برای الاستیکس با استریسک جواب بگیره؟ یعنی بجای SIP-Phone یا سافت فون برای end-point الاستیکس از گوشی های پاناسونیک استفاده کنه؟
知道你的極限,沒有什麼可以永遠留住你。昂首闊步,但不要驕傲自大。
道德經

آفلاین حامـد کـوه فلاح

• Haamed
  • مدیر سایت
  • متخصص VoIP
    • VoIP-IRAN
اگر منظور شما اينه كه از همين گوشي هاي عادي پاناسونيك استفاده كنيم، خوب اينها كه IP Based نيستند... چه طوري استفاده كنيم !‌ ;)
اما مي توانيد با ATA ها يا همون FXS GW ها اين كارو انجام بدهيد... البته خوب اكثر قابيلت گوشي رو از دست خواهيد داد...
حامد کوه فلاح
مدیر سایت VoIP-IRAN
info@voip-iran.com

آفلاین saeed_m_farid

• D3v31 G33k
  • کاربر فعال
  • ارسال: 190
  • توسعه سیستم های مخابراتی
اگر منظور شما اينه كه از همين گوشي هاي عادي پاناسونيك استفاده كنيم، خوب اينها كه IP Based نيستند... چه طوري استفاده كنيم !‌ ;)
اما مي توانيد با ATA ها يا همون FXS GW ها اين كارو انجام بدهيد... البته خوب اكثر قابيلت گوشي رو از دست خواهيد داد...
نه منظورم گوشیهای IP-Base پاناسونیک مثل KX-NT136 و KX-NT265 هستند.
میخواستم ببینم اینها هم مثل اسکایپ پروتکل Closed-Source هستند و اگه آره، کسی راه هک اش رو داره یا نه؟
http://tehranbanian.com/Default.aspx?PageID=442&RelatedID=hPcohjGZhPbj
http://namayeshgah.com/goods/show.asp?id=26636

مرسی
知道你的極限,沒有什麼可以永遠留住你。昂首闊步,但不要驕傲自大。
道德經

آفلاین majid

• کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 21
ببینید...
FXS به ورودی شهری پاناسونیک و
FXO به خروجی داخلی پاناسونیک وصل باید بشه..
حالت دوم بهتر و مناسب تره...

آقا حامد من اين رو متوجه نمي شم.
من يه پاناسونيك 4*16 دارم .چندتا fxo و چند تا Fxs نياز هست و هر كدوم به كجا وصل ميشه ؟
اگه لطف كني تصويري هم بذاري ممنون ميشم.

آفلاین حامـد کـوه فلاح

• Haamed
  • مدیر سایت
  • متخصص VoIP
    • VoIP-IRAN
اگر مي خواهيد پاناسونيك رو به استريسك وصل كنيد راه مناسب اين است كه، شما اتصال اين دو را از كارت ها و يا وروردي هاي FXO‌انجام بديد...
در اين حال مثلا اگر نياز به 4 خط همزمان براي مكاله بين استريسك و پاناسونيك داريد يك كارت 4 پورت FXO مي گيريد و آن را يه 4 تا داخلي پاناسونيك وصل مي كنيد...انگار كه مي خواهيد گوشي با پاناسونيك متصل كنيد...

به همين راحتي و خوشمزگي ! ;)
حامد کوه فلاح
مدیر سایت VoIP-IRAN
info@voip-iran.com

آفلاین farshidmadani

• کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان .
من پاناسونیک کار هستم و config مراکز TDA را جهت ارتباط با الستیکس براتون توضیح میدم :
اولین کاری که باید انجام بدیم خرید یک کارت Pri 0290 که بعد از نصب روی مرکز باید کارت را ous _ یا (Out of Service) کنید تا بتونید Mode کارت را به Master ,Qsig تغییر بدید .(البته با کلیک راست روی کارت Port Property)
بعد از این کار با کابل Crossover دو مرکز را به هم متصل می کنید و کارت E1 الستیکس را روی Slave-Qsig می گذاریم .
نکته خیلی مهم در قسمت System - Main - other pbx extension سر شماره های داخلی الستیکس را تعریف می کنیم - یعنی اگر داخلی های ما با 7 شروع می شود فقط عدد 7 را در شماره یک other pbx extension می نویسیم و الی آخر ...
نکته خیلی مهم : مرکز TDA عدد 7 را برای ارتباط مراکز یا همان TIE رزرو کرده و اگر بخواهیم از عدد 7 برای سر شماره های الستیکس استفاده کنیم باید عدد 7 را System - main - features پاک کنیم و پیشنهاد می کنم برای سر شماره های 8 و 9 حتما" Operator Call , Trunk Group Access را هم پاک کنید و می تونید به Trunk Group Accessعدد *34 را add کنید و برای Operator Callهم عددی اختصاص ندید .

حال در قسمت Co & Incoming Call  باید به کارت 0290 -  trunk group بدهیم به طور مثال Trunk group 6و به 30 پورت کارت در قسمت  Trunk Group Number عدد 6 را add l می کنیم .(دستگاه کارت را pri 30 می شناسد )

حال در قسمت Private Network - TIE Table - Leading Number  عدد 7 را تعریف می کنیم و TRUNK GROUP  را عدد 6 می گذاریم - یعنی اگر عدد 7 گرفته از Trunk group 6 بیرون برود - یعنی همان Gateway خودمان . 

بعد از انجام کلیه مراحل بالا حال دو دستگاه با هم Link  شده و اگر از مرکز پاناسونیک یک داخلی از  رنج 7 - 8 یا 9 که شما روی الستیکس تعریف کرده باشید شماره گیری کند تماس برقرار می شود .

یکی از دلایل مهمی که تاکید کردم از سر شماره 7 - 8 یا 9 استفاده کنید به خاطر اینکه duplicate Name نداشته باشید .

این در صورتی است که شما دو مرکز تازه خریداری شده را Config می کنید و در صورتی که به مراکزی که از قبل برنامه ریزی شده بود برخورد کردید یکسری از Configs فرق می کند .

در هر صورت اگر سئوالی بود در خدمت شما هستم .admin@csk.ir

آفلاین m_star_57

• کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 40
  • ما برای وصل کردن امدیم
با سلام
تشکر از پستتون
انجا هم همین رو دوستان زحمت کشیhttp://voip-iran.com/forum/b16/e1-923/دن

آفلاین امیر

• کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 2
عرض سلام و احترام خدمت کلیه اعضا
من در مورد voip  مفاهیم رو تا حدودی میدونم اما در بحث اجرا راهنمایی میخوام
در ساختمان مرکزی ما در شهرستان  یک سانترال پاناسونیک TDA 600 هست که بصورت آنالوگ به کارمندان خطوط تلفن داخلی داده و دفتر دیگری در تهران هست که اونجا فقط خط مستقیم شهری تهران هست و خبری از دستگاه سانترال نیست هر دو طرف هم پهنای باند  2MB اینترانت هست ،حالا راه حل مناسب برای اینکه هم خط داخلی شهرستان و مستقیم شهری رو به تهران منتقل کرد و هم خط شهری تهران رو به ساختمان مرکزی منتقل کرد که هر دو طرف بتونن طرف مقابل رو بصورت داخلی شماره گیری کنه و هم هر دو طرف بوق خط شهری طرف مقابل رو داشته باشه.چه تجهیزاتی مورد نیازه؟

VoIP-IRAN

* بیشترین ارسال ماه

ایمان قربانعلی ایمان قربانعلی
67 ارسال
bahar
28 ارسال
مسعود حیدری
27 ارسال
کریمی
23 ارسال
علی امیری
18 ارسال
حامـد کـوه فلاح حامـد کـوه فلاح
13 ارسال

* کابران برتر

حامـد کـوه فلاح حامـد کـوه فلاح
ماندانا باقری ماندانا باقری
ایمان قربانعلی ایمان قربانعلی
seighalan seighalan
مسعود حیدری

* افراد حاضر

• Dot مهمان: 13
  • Dot عنکبوت: 1
  • Dot مخفی: 0
  • Dot کاربران: 0

There aren't any users online.

* مشخصات کاربر

خوش آمدید, مهمان - لطفا برای ورود اینجا و یا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

* آمار

• stats مجموع کاربران: 2585
  • stats مجموع ارسال های کاربران: 9936
  • stats مجموع موضوعات: 2051
  • stats مجموع گروه ها: 7
  • stats مجموع انجمن ها: 50
  • stats بیشترین تراکم حضور کاربر در انجمن: 30

Increase your website traffic with Attracta.com