VU
Cytco IPPhones

نویسنده موضوع: ارتباط پاناسونیک با الستیکس با کارت E1 و تشکرو سپاس از سرکاره خانم باقری  (دفعات بازدید: 959 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین m_redarmi

• کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 43
با سلام
در ابتدای بیان این تجربه باید تشکر مخصوص کنم  از همکاری سمیمانه سرکاره خانم باقری که بیشتر زحمت رو ایشان متحمل شدند و بنده فقط اجرا کردم در ضمن  ایشان تو کارشون واقعا استادند.

سناریو به  این صورت است که یک عدد مرکز تلفن پاناسونیک مدل tda600 رو با یک عدد سرور الستیکس از طریق کارتE1-sangoma-A101 لینک کردم اول کارت E1 رو با دستورwancfg_zaptel نصب کردم و اون رو رو مد normal یا slave و پروتوکل q.s.i.g قرار دادم چون E1 پاناسونیک با این پروتکل کار می کند و در کارت E1 پاناسونیک اون رو رو مد master وهمان پروتکل قرار دادم البته باید بگم کابل فابریک کارت سنگوما کراس نبود خودم  کابل کراس رو درست کردم
ارتباط با پاناسونیک به این طریق برقرار شد.
در پاناسونیک برای خطوط E1 گروپ تعریف کرده و ان شماره گروپ رو درقسمت TIE TABLE قرار داده و برای اون کد 77 تعریف کردم  و کد ورود به پاناسونیک هم  عدد 8 تعریف کرد م که داخلیهای پاناسونیک با گرفتن کد 77 به این خطوط دسترسی داشته باشند.
و در سرور الستیکس برای E1 ترانک ZAP تعریف کرده  و  و در OUT BOUN RUTE دسترسی 79 را ، که داخلی های السیتکس با کد 79 به E1دسترسی داشته وبعد از گرفتن شماره 8 بتوانند با داخلی های پاناسونیک تماس بگیرند .تا اینجا ارتباط هر دو برقرار شده است.
در طرف دیگر یک عدد سرور الستیکس با سروری مه با پاناسونیک لینک است بصورت IAX2 اب هم لینک هستند و در سرور 1 IVR ساخته و DIZA بدون PIN و DIZA رو به IVR ارتباط دادم و در قسمت INBOUN ROUTE  جهت خطوط ورودی DIZA را انتخاب کردم.
زمانی که کسی از طرف پاناسونیک به سمت e1 وصل میشود با گرفتن کد 1 سرور اولی و با گرفتن کد 2 سرور 2 را میتواند شماره گیری کندو در سرور 2 هم در قسمت OUTBOUN TOUTE جهت ارتباط داخلیها با پاناسونیک .|  گذاشته که انها بعد از ورود به سرور یک به پاناسونیک وصل شوند.
این یک تجربه بسیار مفید برای من بود اینجا بیان کردم که اگر دوستانی مثل من با این سناریو روبرو شدند بتونن ازش استفاده کنم.
با تشکر از تمام دوستان انجمن که به سوالاتی برای من پیش امد پاسخ داده و راهنمایی کردند.

« آخرين ويرايش: سپتامبر 08, 2010, 04:02:25 pm توسط m_redarmi »

آفلاین m_redarmi

• کاربر جدید
  • *
..
« پاسخ #1 : سپتامبر 08, 2010, 12:23:29 pm »
[
« آخرين ويرايش: سپتامبر 08, 2010, 12:27:43 pm توسط m_redarmi »

آفلاین ماندانا باقری

• کاربر حرفه ای
  • ارسال: 440
سلام
مرسي ممنون، شما لطف دارين  ;)
برنامه نویسی استریسک

آفلاین ابراهیم قانع

• کاربر فعال
  • ارسال: 191
فوق العاده عالی بود
واقعاً ممنون از به اشتراک گزاری دانشتون ،
بقول حامد : یک امتیاز مثبت برای شما!

آفلاین sadeghi

• کاربر فعال
  • ارسال: 152
بردباری و تحمل سختی ها ، ابزار ریاست است.

آفلاین حامـد کـوه فلاح

• Haamed
  • مدیر سایت
  • متخصص VoIP
  • ارسال: 1625
    • VoIP-IRAN
سلام،
خيلي عالي بود..
من يك سوال دارم، آيا شما تنظيمات E1 پاناسونيك رو تغيير داديد؟
ببينيد داستان اين طورين من يه پاناسونيك دارم كه خط E1 شهري بهش وصله آيا مي تونم بدون اينكه تنظيمات E1 پاناسونيك رو تغيير بدم اون رو با E1 به الستيكس وصل كنم؟ ... يعني من Mode پاناسونيك رو تغيير ندم... من در اين سناريو مي خواهم فقط از روي الستيكس به پاناسونيك Call بفرستم...
« آخرين ويرايش: سپتامبر 12, 2010, 02:29:08 pm توسط حامـد کـوه فلاح »
حامد کوه فلاح
مدیر سایت VoIP-IRAN
مدیر بخش Asterisk & Programming انجمن سایت Elastix
كاربر برگزيده سايت Elastix در ماه June 2009 و يكي از 10 كاربر برتر سال 2009 سايت Elastix.org‌
كاربر برگزيده سايت Elastix در ماه December 2010 و يكي از 10 كاربر برتر سال 2010 سايت Elastix.org
info@voip-iran.com

آفلاین m_redarmi

• کاربر جدید
  • *
با سلام
خطوط E1مخصوص PTP میباشد و از ان نمی توان به عنوان PTMP استفاده نمود . اگر شما میخواهید که خطوط شهری را از روی E1 قطع و ارتباط E1 پاناسونیک  را بهE1 سرور الستیکس نصب کنید باید بتدا تنظیمات panasonic را ببنید که قبلا مخابرات با چه تنظیماتی به شما E1 داده و اگر تنظیمات فرق می کرد میبایست خودتان تنظیمات E1 را رو ی panasonic انجام دهید. البته باید روی PRI تنظیم نمائید.
پروتوکل-Q.S.I.G
master -slave
و بقیه تنظیمات که باید با تنظیمات E1 سرور الستیکس یکی باشد. تنظیمات E1 رو شروع کردین اگه مشکلی برخورد ین mail بزنید راهنماییتون کنم

* بیشترین ارسال ماه

ایمان قربانعلی ایمان قربانعلی
67 ارسال
bahar
28 ارسال
مسعود حیدری
27 ارسال
کریمی
23 ارسال
علی امیری
18 ارسال
حامـد کـوه فلاح حامـد کـوه فلاح
13 ارسال

* کابران برتر

حامـد کـوه فلاح حامـد کـوه فلاح
ماندانا باقری ماندانا باقری
ایمان قربانعلی ایمان قربانعلی
seighalan seighalan
مسعود حیدری

* افراد حاضر

• Dot مهمان: 11
  • Dot عنکبوت: 2
  • Dot مخفی: 0
  • Dot کاربران: 0

There aren't any users online.

* مشخصات کاربر

خوش آمدید, مهمان - لطفا برای ورود اینجا و یا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

* آمار

• stats مجموع کاربران: 2585
  • stats مجموع ارسال های کاربران: 9936
  • stats مجموع موضوعات: 2051
  • stats مجموع گروه ها: 7
  • stats مجموع انجمن ها: 50
  • stats بیشترین تراکم حضور کاربر در انجمن: 30

Increase your website traffic with Attracta.com