Sangoma CARDs
sayhi

نویسنده موضوع: پیغام های فارسی واک  (دفعات بازدید: 391 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین HD

• کاربر حرفه ای
  • ارسال: 270
پیغام های فارسی واک
« : فوریه 07, 2010, 04:42:10 pm »
با سلام.
بعد از وقفه ای نسبتا طولانی بالاخره موفق به نصب واک شدم (که البته این تاخیر جای تاسف داره).
مسلما تلاش همه عزیزان جهت ارائه یک سیستم تلفن فارسی جای تقدیر و تشکر داره و ان شا ا... روزی شاهد این سیستم فارسی بدون هیچ باگ و ایرادی خواهیم بود، همانطور که هدف از ایجاد بخش "ایرادات و باگ ها" در آوردن و حل این ایرادات هست.
مهمترین موضوعی که جلب توجه میکنه پیغامهای سیستمه که با شرایط فعلی (فارسی نشدن برخی از پیغامها، چند صدا (گوینده) بودن آنها، نرمالیزه نشدن بلندی صداها و بویژه مشکل اصلی که در پیغامهایی است که ترکیبی از چند فایل دیگرند) واقعا نمیتوان ادعا کرد که سیستم پیغامهای فارسی به تماس گیرنده میده.
امیدوارم با همکاری همه دوستان (چه در اعلام مشکلات و چه در حل آنها) مشکلات یکی پس از دیگری رفع شوند.

آفلاین saeed_m_farid

• D3v31 G33k
  • کاربر فعال
  • ارسال: 190
  • توسعه سیستم های مخابراتی
پاسخ : پیغام های فارسی واک
« پاسخ #1 : فوریه 07, 2010, 06:54:11 pm »
ممنون که نصب کردید و نظرتون هم اطلاع دادید ...
ولی کاش یکم detail تر توضیح می دادید؛ خیلی وقته منتظرم با کمک همدیگه یه لیست باگ ها در بیاریم ولی سازنده، یعنی پیامهای اساسی صوتی که مشکل دارن و لیست موارد مهم که فعلاً باهاشون میشه یه سیستم ابتدایی رو با رفع شون راه انداخت و زیاد موارد دیگه به چشم نیاد، و همه موارد ان شاا... بتدریج مشکل یابی بشن.
باور کنید اگه وقت داشتم تنهایی انجام میدادم ولی دنبال دقیقه ها دارم میدوم، چه برسه تست یه سیستم با هزاران تا مشکل که نمیشه داد به یه آدم بیکار که گوش کن و مشکلات رو بگو! باید کسی تست کنه که با سیستم آشنایی داره و ...
تقسیم کار تنها راه ممکنه، نه در ضبط مجدد یا مثلاً همین : "نرمالیزه نشدن بلندی صداها"؛ اینا با من! ولی در پیدا کردن موارد مشکل دار باید با هم همکاری کنیم، تنهایی نمیشه. این که بگیم همش هم مشکل هست درست نیست، اگه غالبیت با موترد مشکل دار هست، پس باید سعی کنیم اول اون مواردی که درست هستند رو لیست کنیم و بعد بریم سراغ مشکلات.

بازم ممنون
知道你的極限,沒有什麼可以永遠留住你。昂首闊步,但不要驕傲自大。
道德經

آفلاین HD

• کاربر حرفه ای
« پاسخ #2 : فوریه 08, 2010, 12:54:39 pm »
ممنون از اینکه شما هم پیگیر این موضوع هستید ...
هدف من هم از ایجاد این موضوع همین بود تا همه دوستان به کمک هم ایرادات رو مطرح کنند و ... یقینا هیچ کدوم از اعضای محترم وقت اضافی آنچنان ندارن و با همکاریه که میشه به نتیجه رسید و هیچ کس نباید انتظار داشته باشه که یکی (مثلا آقا حامد طبق معمول  ;D) بیاد و لقمه ای رو آماده کنه تا بقیه ...
ضمنا کار خیلی مشکلی هم نیست، کافیه هر کسی هر اشکالی که به نظرش رسید تو همین تاپیک (البته در مورد پیغامها) مطرح کنه و از همین جا از همه دعوت میکنم تا این همکاری رو جدی تر بگیرن و شروع کنن.

آفلاین HD

• کاربر حرفه ای
« پاسخ #3 : فوریه 08, 2010, 01:06:36 pm »
بعنوان اولین مورد هم خودم شروع میکنم  ;)

فکر میکنم یکی از اساسی ترین موارد، پیغامهای ترکیبی باشه که شدیدا مشتاق راه حل ها و پیشنهادات دوستان در این زمینه هستم. مثلا اولین تستی که گرفتم با پیغام زیر مواجه شدم که خیلی  :o و  ;D و  ;D و... و  ??? و  :-\ و  :'( شدم:

"مال شما، داخلی، شماره، is (!!!)، ... "

VoIP-IRAN

« پاسخ #3 : فوریه 08, 2010, 01:06:36 pm »

* بیشترین ارسال ماه

ایمان قربانعلی ایمان قربانعلی
67 ارسال
bahar
28 ارسال
مسعود حیدری
27 ارسال
کریمی
23 ارسال
علی امیری
18 ارسال
حامـد کـوه فلاح حامـد کـوه فلاح
13 ارسال

* کابران برتر

حامـد کـوه فلاح حامـد کـوه فلاح
ماندانا باقری ماندانا باقری
ایمان قربانعلی ایمان قربانعلی
seighalan seighalan
مسعود حیدری

* افراد حاضر

• Dot مهمان: 14
  • Dot عنکبوت: 1
  • Dot مخفی: 0
  • Dot کاربران: 0

There aren't any users online.

* مشخصات کاربر

خوش آمدید, مهمان - لطفا برای ورود اینجا و یا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

* آمار

• stats مجموع کاربران: 2585
  • stats مجموع ارسال های کاربران: 9936
  • stats مجموع موضوعات: 2051
  • stats مجموع گروه ها: 7
  • stats مجموع انجمن ها: 50
  • stats بیشترین تراکم حضور کاربر در انجمن: 30

Increase your website traffic with Attracta.com